Diner - Hoofdgerechten vis

GEBAKKEN ZALMFILET (170 gram)

Op de huid gebakken met een kruidenkorst, room-dillesaus en gegrilde citroen

21.75

KABELJAUWFILET (170 gram)

Met vongole en tom kha kai saus

22.50

HELE ZEEBAARS (450 gram)

Gegrild met kruidenvinaigrette en gevuld met rozemarijn en citroen

24.50

LADY SOLE (250 gram)

Dagvers, met verse groenten, gegrilde citroen en remouladesaus 

21.00

ZEETONG (450 gram)

Dagvers, met verse groenten, gegrilde citroen en remouladesaus

Dagprijs

TONIJN TERIYAKI (170 gram)

Rood gebakken tonijnsteak met sesam, furikake en teriyakisaus

26.00

TRIO VIS (200 gram)

Verschillende bereidingen van kabeljauw, zalm en coquilles

27.50

GAMBA'S ALLERLEI (6 stuks)

In romige pikante saus met pesto, paksoi, taugé en citroen 

24.50

GAMBA´S PIL PIL (6 stuks )

In pittiger saus van olie met pasta, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook

24.50

LANGOUSTINES

Met little gem, knoflookolie, citrusmayonaise en gegrilde citroen

32.50

HELE KREEFT

Naturel gekookt, met citrusmayonaise, zeezout-chiliboter en gewokte spinazie

36.00

SURF & TURF

Tournedos Black Angus (150 gram) & halve kreeft

37.50

PASTA VONGOLE

Met knoflook en peterselie

18.50

Diner - Hoofdgerechten vlees

STEAK PEPERSAUS (180 gram)

Black Angus steak van sukade van de grill met pepersaus

20.50

FRANS KIPPETJE

Poussin, krokant gegrild, ook extra pittig te bestellen 'Marrakesh'

19.00

SPARERIBS (500 gram) OF SPARERIBS XL (700 gram)

Huisgemarineerd, keuze uit pittige of zoete lak

19.00 / 24.50

VARKENSHAAS (200 gram)

Gekruid en rosé gegrild

20.50

LAMSKOTELETTEN

Met truffelpasta

26.50

LAMSHAASJES MET RODE PORT JUS (180 gram)

Uit Nieuw-Zeeland, op de grill rosé gebakken

25.50

PAILLARD (150 gram)

Dungesneden kalfsentrecôte op Italiaanse wijze met truffelpasta

23.50

STEAK TARTAAR (180 gram)

Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei

18.75

KALFSENTRECÔTE (180 gram)

Van de grill met een jus van truffel

23.50

TOURNEDOS BLACK ANGUS (150 / 200 gram)

Ook lekker met licht gesmolten ganzenleverkrullen (+ €6.75)

21.50 / 25.00

RIB-EYE BLACK ANGUS (250 gram)

Lekker met stroganoffsaus (+ €3.50)

26.50

CHATEAUBRIAND (250 gram p.p.)

Dubbele biefstuk van ossenhaas, vanaf 2 personen. Lekker met stroganoffsaus (+ €3.50)

29.50 p.p.

Diner - Hoofdgerechten Vega

PASTA DI POMODORI

Pasta met Italiaanse tomatensaus

10.50

PASTA MET PORTOBELLO EN TRUFFEL

Knoflook, truffelolie, pijnboompitten en parmezaanse kaas

13.50

VEGETARISCHE BURGER

Brioche brood, vegetarische burger, pittige harissa en tzatziki

12.50

GELE GROENTEN CURRY

Met rijst en papadum

14.50

GEPOFTE ZOETE AARDAPPEL

Met cheddar, pesto, Padron pepers, jalapeño chutney en citrusmayonaise 

13.50

Diner - Salades

SALADE VEGA

Met geitenkaas, rode biet, zoetzure rode ui, pijnboompitten en balsamico dressing

Te bestellen als voor- en hoofdgerecht

12.00 / 16.50

SALADE NIÇOISE

Klassiek met verse tonijn als rosbief gebakken

Te bestellen als voor- en hoofdgerecht

13.50 / 18.00

SALADE ALLERLEI & VISSERIJ

Gebakken coquilles, vitello tonnato, sashimi zalm, citrusmayonaise en verse groenten

Te bestellen als voor- en hoofdgerecht

18.00 / 26.00

SALADE BEEF TATAKI

Met wakame, verse groenten, furikake en soja-sesam dressing

Te bestellen als voor- en hoofdgerecht

13.00 / 17.50

Diner - Supplementen

KLEINE GROENE SALADE

2.50

GROTE GROENE SALADE

Met gegrilde groenten

7.50

GEBAKKEN CHAMPIGNONS

3.25

PEPERSAUS, CHAMPIGNONSAUS OF RODE PORT JUS

2.75

STROGANOFFSAUS

3.50

TUBE MAYONAISE

0.45