Diner - Voorgerechten koud

HUISGEROOKTE ZALM

Op ambachtelijke wijze huisgerookt geserveerd met brioche, gesnipperde ui, geroosterde citroen, avocado en crème fraîche

12.50

HOLLANDSE GARNALEN

Met krokante kropsla en cocktailsaus

13.00

SASHIMI / SASHIMI XL

Dungesneden zalm en/of tonijn met gember, wakame, wasabi en sojasaus

14.50 / 19.50

ZALM & TONIJN PIZZA

Krokante bodem met sojamayonaise, sesamdressing, teriyaki, wakame en furikake

13.50

GEROOKTE PALING OP BRIOCHE

Met crème fraîche en haringkuit

14.50

POKÉ BOWL ZALM

Poké bowl met sushirijst, sashimi zalm, edamame, wakame, wasabimayonaise, teriyakisaus en bosui

14.50

ALLERLEI BITES

Truffeltoastje met brie, Coppa di Parma, vitello tonnato en Padron peper met pimentmayonaise

13.50

VISSERIJ BITES

Fines claire oester, tonijn tataki, sashimi, rivierkreeftsalade en gerookte zalm

16.00

BORDJE ALLERLEI

Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk bord vol met carpaccio, vitello tonnato, sashimi, gerookte zalm, steak tartaar, Fines CLaire oester, rivierkreeftsalade, garnalencocktail, tonijn tataki en bisque

19.50 p.p.

BORDJE ALLERLEI DELUXE

Te bestellen vanaf 2 personen. Heerlijk bord vol met sashimi, langoustine, gamba's, brioche met paling, coquilles, gerookte zalm en bisque

24.50 p.p.

CARPACCIO

Carpaccio van rund, keuze uit pesto of truffelmayonaise met parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + €6.75)

13.00

VITELLO TONNATO

Rosé gebraden kalfsvlees met verse tonijn, kapperappels, antiboise en tonijnmayonaise

13.00

BEEF TATAKI

Licht gebrande rundermuis met little gem en sesamdressing

13.00

STEAK TARTAAR

Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei

13.00

Diner - Voorgerechten warm

TONIJN & COQUILLES OP JAPANSE WIJZE

Kort dichtgeschroeide tonijn tataki met gebakken coquilles, wasabimayonaise en teriyakisaus

15.25

LANGOUSTINES

Met little gem, knoflookolie, citrusmayonaise en gegrilde citroen

19.50

GAMBA'S ALLERLEI

Romige pikante saus met paksoi, taugé en citroen

14.00

GAMBA PIL PIL

Pittige saus met olie, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook

14.00

COQUILLES & PATA NEGRA

Met portjus (extra ganzenleverkrullen + €6.75)

15.50

VONGOLE

Met pasta en knoflook

12.50

HALVE KREEFT

Naturel gekookt met citrusmayonaise, zeezout-chiliboter en gewokte spinazie

20.00

ESCARGOTS

Wijngaardslakken met kruidenboter en blauwschimmelkaas

11.00

GEBAKKEN GANZENLEVER

Met portjus en suikerbrood

18.00

ABDIJKAASJE (VEGA)

Gegrild met preiselbeere compote en brioche

12.00

GEVULDE PORTOBELLO MET HALLOUMI

Met groene asperges, truffelmayonaise en rucola

10.50

FLAMMKUCHEN VEGA

Met parmezaanse kaas, pesto en rode pepers

12.50

Diner - Soepen

TOM KHA KAI

Met kip, paksoi, taugé en koriander

8.50

BISQUE D'HOMARD

Echte verse kreeftensoep

12.00

ZUPPA DI POMODORI

Italiaanse tomatensoep

6.25

Diner - Vegetarisch

JAPANS GEMARINEERDE SPINAZIE

Met gember, zoetzure groenten en sereh-sojadressing

9.50

GEGRILDE AUBERGINE

Met couscous, baharat mayonaise, feta, zoetzure rode ui en granaatappel

11.00

BURRATA

Met tomaat, basilicum, walnoten, balsamico en zuurdesem croutons

13.50

PAPADUM MET GEGRILDE GROENTEN

Met baba ganoush en harissa

10.50

PITTIGE LINZENSALADE

Met kikkererwten, tomaat, paprika en geitenkaas

10.50

OESTERS & BITES

FINES CLAIRES

3 / 6 / 9 stuks

7.80 / 15.60 / 23.25

GILLARDEAU OF ZEEUWSE PLATTE

3 / 6 / 9  stuks

9.40 / 18.80 / 28.00

SEIZOENSOESTER

3 / 6 / 9 stuks

10.50 / 21.00 / 31.00

OESTERPROEVERIJ

6 / 9 / 12 stuks

19.00 / 28.50 / 38.00

STOKBROOD

Met kruidenboter

3.00

PATA NEGRA (50 / 75 gram)

Ham van het ibericovarken dat o.a. met eikels gevoerd is

13.00 / 19.75

SERRANOHAM (50 / 75 gram)

Rauwe ham uit Spanje

9.00 / 13.50