a la carte, of wisselend 2 - 3 gangen lunch menu 

Lunchen in het centrum van Den Bosch: bekend om zijn eeuwenoude binnenstad, de leuke boetiek-winkels, historische steegjes, industriële hotspots, Het Noord-Brabants Museum en nog veel meer...

De Korte Putstraat: misschien wel het gezelligste restaurant straatje van Nederland, ook voor de lunch een must visit!

 

 

Lunch - Brood

CROQUE MONSIEUR (VEGA)

Geroosterd brood, gesmolten kaas en bechamelsaus

8.00

CROQUE MADAME

Geroosterd brood, gesmolten kaas, ham en spiegeleitje

8.50

BROODJE TONIJN

Verse tonijn, avocado, wasabimayonaise en taugé

13.00

BROODJE GEROOKTE ZALM

Met crème fraîche, avocado, ui, ei en sla

11.50

BROODJE HUMMUS (VEGA)

Met zoetzure rode ui, granaatappel en feta kaas

8.50

BROODJE KIP

Gebakken hete kip, cashewnoten, taugé en paddenstoelen

10.50

BROODJE CARPACCIO

Met truffelmayonaise, pijnboompitjes, parmezaanse kaas en sla

13.00

BROODJE STEAK TARTAAR

Met truffelmayonaise, Amsterdamse uitjes en cornichons

13.00

BROODJE GARNALEN KROKET

Twee kroketten op een dikke boterham met limoenmayonaise

13.50

BROODJE AVOCADO

Met gepocheerd ei

9.50

Lunch - Club sandwich

CLUB SANDWICH VEGA

Toast met geitenkaas, groenten, pesto en walnoten

11.00

CLUB SANDWICH VIS

Toast met sashimi van zalm en tonijn, teriyaki, limoenmayonaise, sla en komkommer

13.00

CLUB SANDWICH VLEES

Toast met sla, komkommer, bacon, steak tartaar en kalfsrosbief

12.50

Lunch - Soepen

BISQUE D'HOMARD

Echte verse kreeftensoep

12.00

ZUPPA DI POMODORI

Italiaanse tomatensoep

6.25

TOM KHA KAI

Met kip, paksoi, taugé en koriander

8.50

Lunch - Burgers

BLACK ANGUS BURGER

Brioche, Black Aberdeen Angus, rellish, chips en koolsla

13.00

VEGETARISCHE BURGER

Brioche, vegetarische burger, pittige harissa, tzatziki, chips en koolsla

12.50

Lunch - Flammkuchen

FLAMMKUCHEN SERRANOHAM

Met truffelmayonaise (extra ganzenleverkrullen + €6,75)

12.00

FLAMMKUCHEN GEROOKTE ZALM

Met ui, crème fraîche en haringkuit

13.50

FLAMMKUCHEN VEGA

Parmezaanse kaas, pesto en rode pepers

10.00

Lunch - Salades

SALADE DELUXE

Salade met carpaccio, truffelmayonaise, verse groenten en ganzenleverkrullen

 

20.50

SALADE STEAK

Salade met kort gebakken beef tataki, verse groenten en sesam dressing

13.50

CEASEAR SALADE

Little gem, ansjovismayonaise, croutons, parmezaanse kaas, kippendijen en gepocheerd ei

13.50

SALADE NIÇOISE

Kropsla, gegrilde tonijn, olijven, haricots verts, kappertjes, ansjovis, paprika en gepocheerd ei

 

 

13.50

SALADE GEITENKAAS

Salade met seizoensgroenten, frisse dressing, walnoten en geitenkaas 

 

12.00

SALADE ALLERLEI & VISSERIJ

Gebakken coquilles, vitello tonnato, sashimi zalm, citrusmayonaise en verse groenten

21.50

Lunch - Vlees

STEAK TARTAAR 130 / 180 gram

Op klassieke wijze met brioche, cornichons, Amsterdamse uitjes en gepocheerd kwartelei

13.00/18.75

CARPACCIO

Carpaccio van rund, keuze uit pesto of truffelmayonaise met parmezaanse kaas, pijnboompitten, sla en komkommer (extra ganzenleverkrullen + €6.75)

13.00

ALLERLEI BITES

Truffeltoastje met brie, Coppa di Parma, vitello tonnato en Padron peper met pimentmayonaise

13.50

VITELLO TONNATO

Rosé gebraden kalfsvlees met verse tonijn, antiboise en tonijnmayonaise

13.00

LAMSKOTELETTEN

Met truffelpasta

22.50

BIEFSTUK BROOD

Black Angus biefstuk met brood en jus

21.50

Lunch - Vis

VISSERIJ BITES

Fines claire oester, tonijn tataki, sashimi, rivierkreeftsalade en gerookte zalm

14.50

SASHIMI

Dungesneden zalm en/of tonijn met gember, wakame, wasabi en sojasaus

14.50

LANGOUSTINES

Geserveerd op little gem met knoflookolie

22.75

HALVE KREEFT OF HELE KREEFT

Naturel gekookt met citrusmayonaise, zeezout-chiliboter en gewokte spinazie

20.00/36.00

ZEETONG (250 / 450 gram)

Dagvers

20.50 of dagprijs

GAMBA'S ALLERLEI

In romige pikante saus met pasta, paksoi, taugé en citroen

14.00

GAMBA'S PIL PIL

In pittige saus van olie met pasta, sojasaus, bosui, paksoi, taugé en knoflook

14.00

PASTA VONGOLE

Met knoflook en peterselie

18.50

Lunch - Vega

BURRATA

Met tomaat, basilicum, walnoten, balsamico, zuurdesem en croutons

13.50

PASTA MET PORTOBELLO EN TRUFFEL

Met knoflook, truffelolie, pijnboompitten en parmezaanse kaas

13.50

Lunch - Lunchmenu

2 GANGEN

Dagelijks wisselend menu, door onze chefs gemaakt

27.00

3 GANGEN

Dagelijks wisselend, door onze chefs gemaakt

29.50

Lunch - Oesters en bites

FINES CLAIRES

3 / 6 / 9 stuks

7.80 / 15.60 / 23.25

GILLARDEAU OF ZEEUWSE PLATTE

3 / 6 / 9 stuks

9.40 / 18.80 / 28.00

SEIZOENSOESTER

3 / 6 / 9 stuks

10.50 / 21.00 / 31.00

OESTERPROEVERIJ

6 / 9 / 12 stuks

19.00 / 28.50 / 38.00

STOKBROOD

Met kruidenboter

3.00

PATA NEGRA (50 / 75 gram)

Ham van het ibericovarken dat o.a. met eikels gevoerd is

13.50 / 19.75

SERRANOHAM (50 / 75 gram)

Rauwe ham uit Spanje

9.00 / 13.50